Wednesday, April 03, 2013

قیمه ریزه نخودچی

غذاهای سنتی در فرهنگ ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای داره و اگه از انواع پلو و خورشتی که علاوه بر سنتی بودنشون در بین همه شهرها شناخته شده است صرف نظر کنیم، بعضی از این غذاها خاص یک شهر و یک فرهنگ است و ممکن است برای شهر ها و فرهنگ های دیگه غذای جدیدی به حساب بیاد.
و از اونجا که یکی از بخش هایی که همیشه جای خالیش رو در وبلاگم حس می کردم غذاهای سنتی شهر خودم اصفهان بود، تصمیم گرفتم حالا که ایرانم از تجربه بزرگترها کمک بگیرم و غذاهای سنتی مون رو توی وبلاگ قرار بدم تا اگه مورد پسندتون واقع شد بتونین بعنوان یه رفرنس ازش استفاده کنین.
قیمه ریزه نخودچی در گویش اصفهانی به قیمه زه نخودچی و گاهاً قرمزه نخودچی معروف است. یکی از غذاهایی است که از ترکیب گوشت و آرد نخودچی درست می شه، اما بر خلاف کوفته نخودچی که برای تهیه اون از مقدار قابل توجهی گوشت استفاده می شه، نسبت آرد نخودچی و گوشت در قیمه ریزه نسبتاً برابر است و به همین خاطر در مقایسه با کوفته بافت نرمتری داره.
این غذا مثل خیلی از غذاهای سنتی دیگه این روزها بین خود اصفهانی ها هم کمتر درست می شه و شاید به یکی دو بار در سال محدود بشه که توی خونه ما همین سالی یکی دو بار هم تهیه نمی شه و معمولاً وقتی هوس این غذا رو می کنیم، از خاله عزیزم که این غذا رو خیلی خوشمزه درست می کنن، می خوایم برامون درست کنن. به همین خاطر این بار هم تصمیم گرفتم از ایشون بخوام تا زحمت درست کردن و آموزش اون رو توی وبلاگ متقبل بشن.
به هر حال ما که از خوردن این غذا خیلی لذت بردیم. هم به خاطر دست پخت خوب خاله و هم بخاطر سفره های بی ریا و پرمحبتشون که همیشه به دل ما نِشَسته و می شینه و باعث می شه طعم و مزه غذاهاشون دو چندان بشه. پس امیدوارم اگه شما هم اون رو درست کردین از خوردن این غذای سنتی، در کنار خانواده لذت ببرین.
مواد لازم برای سس قیمه ریزه:
پیاز متوسط ١ عدد
رب گوجه فرنگی ٢ قاشق غذاخوری سر پر
گوجه فرنگی رنده شده ٤ عدد
شنبلیه خشک ١ قاشق غذاخوری
زردچوبه ١ قاشق غذاخوری سر صاف
آب غوره نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای قیمه ریزه:
گوشت بدون چربی ٣٠٠ گرم
آرد نخودچی  ٣٠٠ گرم
شنبلیله خشک ١ قاشق مرباخوری
آب به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو در مقدار کمی روغن تفت داده و وقتی طلائی شد رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم وقتی خامی رب گرفته شد زردچوبه رو اضافه کرده و مجدداً اون رو تفت می دیم.
 حالا گوجه های رنده شده رو اضافه می کنیم که البته تا من اومدم به خودم بجنبم خاله جون اون رو اضافه و تفت داده بودن اینه که در عکس اثری از گوجه ها نیست :)) به هر حال بعد از کمی تفت دادن گوجه شنبلیله خشک رو همراه نمک و فلفل سیاه اضافه و باز مایه رو روی حرارت تفت داده و ظرف رو تا نیمه از آب پر می کنیم و وقتی آبغوره رو هم اضافه کردیم اجازه می دیم آب خوراک روی حرارت متوسط به جوش بیاد و در این فاصله قیمه ریزه ها رو آماده می کنیم.
 برای آماده کردن قیمه ریزه ها ابتدا گوشت لخم رو در هاون یا غذا ساز له می کنیم؟ خرد می کنیم؟ می کوبیم؟ نرم می کنیم؟ :) تا به شکل زیر در بیاد. آرد نخودچی رو در ظرفی ریخته نمک فلفل و زردچوبه رو به اون اضافه کرده و در نهایت با گوشت کاملاً ورز می دیم و کم کم مقداری آب در حدی که باعث انسجام و یک دست شدن مواد بشه اضافه می کنیم. در آخر شنبلیله رو هم اضافه  و برای اینکه قیمه ریزه ها در حین پخت وا نره، یک بار دیگه خمیر رو داخل هاون یا غذاساز با هم مخلوط می کنیم.

حالا یه ظرف آب کنار دستمون می گذاریم. قیمه ریزه ها که باید بزرگتر از فندق و کوچکتر از گردو باشه رو کاملاً با حوصله توی دست گلوله کرده و هر جا لازم بود دستمون رو خیس می کنیم. بعد قیمه ریزه ها رو دونه دونه داخل آبی که دیگه به جوش اومده و روی حرارت ملام قرار داره می ندازیم و بدون اینکه در ظرف رو بگذاریم و حرارت رو زیاد کنیم اجازه می دیم قیمه ریزه ها به مدت ٤٥ دقیقه تا یک ساعت بدون درپوش بپزه.
و نهایتاً قیمه ریزه نخودچی یا قیمه زه نخودچی یا قرمزه نخودچی شما آماده است، فقط کافی است مقداری نون محلی توی آب اون تیلیت کرده و همراه سبزی خوردن و ترشیجات نوش جان کنین***
نکته:
* برای درست کردن قیمه ریزه حتماً باید از گوشت لخمی که داخل غذاساز یا هاون له کرده ایم استفاده کنیم و به هیچ عنوان نباید از گوشت چرخ کرده استفاده کرد.
* موقع اضافه کردن قیمه ریزه ها به آب خوراک، مراقب باشید شعله گاز کم باشه تا قیمه ریزه ها وانره.
* در قابلمه رو به هیچ عنوان نبندید تا قیمه ریزه ها وانره.
* بعضی ها به جای شنبلیله از نعناع استفاده می کنند.
* این مقدار مواد برای ١٥ - ١٢ نفر مناسب است، پس بسته به تعداد افراد خانواده مواد رو نصف یا به ١/٣ برسونید.
* در صورتی که خارج از ایرانید و نان محلی در دسترس ندارید می تونین از این دستور برای تهیه نان خشک استفاده کنید.
امیدوارم از این غذای سنتی خوشتون اومده باشه ***

75 comments:

  1. وای لاله محشر بود! من تا حالا اسم این غذای خوشمزه رو نشنیده بودم! با دیدن عکسش تو این ظرف های خوشگل سنتی باور کن دلم رفت! حتما شنبلیله گیرم بیاد درستش می کنم! راستی خیلی خوشحالم که تعطیلات خوبی ایران داری! امیدوارم خیلی بهت خوش بگذره و دل تنگی هات جبران بشه! خدمت خاله هم خیلی سلام ما رو برسون و ازشون خیلی تشکر کن. می بوسمت عزیزم

    ReplyDelete
    Replies
    1. خیلی لطف داری شبو جان
      شاید به این دلیل اسمش و نشنیدی که جزء غذاهای سنتی اصفهان است
      به هر حال امیدوارم اگه درست کردی خوشت بیاد و توام هر چه زودتر خانواده رو ببینی

      *** بازم از محبتت ممنونم

      Delete
  2. واااااااااااااااااااااااای لاله جان عالییییییییه
    دهنم آب افتاد حتما درست می کنم
    مرسی عزیز دلم

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** الهی
      از حالا نوش جونتون عطیه جان

      و ممنون از لطفت

      Delete
  3. Salam laleh Jonam, halat chetore???:):):)eydat mobarak azizam, omidvaram in dafe betonam befrestam payamao,, kheili vaghte ke nemitonam payam bedam, kheiliili khoshhal shodam ke iran hasti va pishe khanevadat, omidvaram beheton kheili khosh begzare va salee besyar khobi dashte bashid.
    Mamnun aziZam babate in ghazaye khoshmaze hamin tor mahali. Man mahi 2-3 bar dorost mikonam albate ba on nan khoshkahi ke yad dadi, besyar khoshmaze mishe, Mamnunnam azat ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست عزیز ناشناس
      ممنونم ازتون و امیدوارم شما هم سال بسیار خوبی در پیش داشته باشین

      چه یادآوری به جایی بود چون اون نون خشک خصوصا برای کسایی که خارج از ایرانند بهترین گزینه است و خوبه که لینک اون رو به متن بالا اضافه کنم

      *** به هر حال نوش جونتون و بازم ممنون



      Delete
  4. Salam laleh Jonam , manam samaneh yadam raft bod ke khodamo moarefi konam,
    Az khale ham mamnun babate in ghazaye khoshmaze, daste har doton. Dard nakone,,,,
    Laleh Jon behet khosh begzare dar kenare
    Khanevadeat azizam

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام سمانه جووون
      خوشحالم که سلامتی, این مدت که ازت بی خبر بودم فقط امیدوار بودم هر جا هستی خوب و خوش و سلامت باشی

      ممنونم از محبتت و باز هم سال نو مبارک

      Delete
  5. سلام لاله جان
    سال نو مبارک این غذا باید خوشمزه باشه من که دلم رفت برای اون ظرفهای خوشگل آبی

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) ممنونم عزیزم
      *** سال نو شمام مبارک

      Delete
  6. عرض ادب و ارادت....مطمئن هستیم که خوب و خوش و سلامتید و در حال بهرمندی از طراوت دل انگیز بهاری ایران.شاد باشید و شادان.روزگار ما نیز بد نیست.خوش به حال همه عزیزانی که این قیمه را با آن تربچه ها میل کردند. دهانمان آب می افتد اما چه فایده!روزگاری دل خوش بر آن داشتیم که شنبه ای از راه می رسد و می توان آن چه را که لذت بصری بردیم به دندان بکشیم.اما امروز تنها میتوانیم لحظه شماری کنیم که ایام گذشته باز آید.اما نمی دانیم آیا میتوانیم تمامی این غذاهای خوشمزه را به خاطر بسپاریم و درخواستش کنیم یا خیر؟!علی ایحال ما را بی خیال.شما و بامداد جان سعی کنید تا بیشترین بهره را از فضای بهاری ایران عزیز ببرید و در جوار خانواده محترم روزگار پرخاطره بسازید . همسر محترمتان همچون گذشته پرتلاش و توانمند فعال مشغول می باشند، اما خداییش را بخواهید ، کمبود یک تجلیگه امید و عشق را میتوان در چهره معصومش به آسانی یافت. ارادتمند....جمعی از دورماندگان از دست پخت هنرمندانه شما

    ReplyDelete
    Replies

    1. سلام آقای دکتر و فرزانه جان

      ممنونم از لطفتون. جاتون اینجا خیلی خالی است البته امروز جمعه بود و هوا برخلاف تصور شما ابری و بارانی ... ضمن اینکه هنوز هم صدای نم نم بارون از پشت پنجره به گوش می رسه و یه جورایی من رو دلتنگ خانه و همسر و دوستان کرده

      به هر حال دل من و بامداد هم برای شب نشینی ها و همینطور دست پخت فرزانه جان تنگ شده انشالله به زودی می بینیمتون

      *** محمد جان رو ببوسید

      Delete
  7. به به چه عجب ما رو با این خوراکهای خوشمزه اصفهان آشنا کردی نازنینم
    آنقدر که تعریف شنیدیم و ندیدیم ، دلمون آب شد
    حتما باید لذیذ باشه ، من که عاشق نخودم :)))))))))
    مرسی ی ی ی

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم گیلدا جون
      :)) امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد

      Delete
  8. لاله جان عالیه ، دست خاله ی نازنینت هم درد نکنه ، اینروزها حسابی لذت ببر و جای ما رو خالی کن :))
    یادت باشه منم این غذا رو درست کردم ، اما با نعنا خشک ، اینبار باید شنبلیله بگیرم ، شنبلیله رو ماماان ن تو کله گنجشکی می ریخت ، میدونم که غذا رو خیلی خوش عطر میکنه ، بازم دستت درد نکنه و نوش جان :*

    ReplyDelete
    Replies

    1. قربونت برم رزی جون
      آره عزیزم یادمه, منتها اگه اشتباه نکنم مقدار آرد نخودچی ای که تو استفاده کرده بودی دو سه قاشق بود که در مقایسه با مال خاله خیلی کمتر بود البته بماند که مامان خودمم وقتایی که درست می کنن قیمه ریزه ها رو پر گوشت می گیرن اما اصلش همین مقداره که خاله استفاده کردن
      در مورد نعناع و شنبلیله هم سلیقه ای است که توی نکته ها گفته ام ولی خوب دستور اصلی رو بر اساس اونچه که خاله گفتن نوشتم

      :* به هر حال مرسی عزیزم ایشالله که توام خیلی زود یه سفر بیای این طرفا

      Delete
  9. بسیار زیبا بسیار اشتهاآور و حتما خیلی خوشمزه دستتون درد نکنه سلیقه تون قابل تحسینه دوست من ....موفق باشید

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم صفا جان
      *** خیلی خوشحالم که خوشتون اومده

      Delete
  10. سلام لاله جون. عیدت مبارک عزیزم.

    به به چه غذایی چه ظرفهای زیبای دلربایی...
    ممنون بابت این غذای عالی......

    من تمام عید رو مسافرت بودم و امروز برگشتم. دسترسی به نت و کامپیوترم نداشتم. وی پی ان هم هی قطع می شه.
    خلاصه مشکلاتی از این دست باعث شد نتونم زودتر بهت سر بزنم. خیلی خوشحال شدم که اومدی ایران و عزیزانت رو دیدی
    چقدر دوست داشتم همدیگه رو می دیدیم...
    پسر گلت رو ببوس

    همیشه شاد باشی عزیزم.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نگین جان
      ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم که سال نو رو با مسافرت و تفریح شروع کردی
      امیدوارم تا پایان سال همیشه به تفریح و شادی باشی

      خیلی خوشحال شدم از دیدن کامنتت
      منم همینطور نگین جان
      *** و باز هم ممنون

      Delete
  11. وااااااااااای چه پستی..چه رنگ و رویی..چه عطرهای خوبی....این پست رو خیلییییی دوست داشتم..خیلی زیاد
    حتتتتما درستش می کنم...دست خاله عزیزت هم درد نکنه لاله گلی
    حسابی خوش بگذرون

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرســــــی هانیه جون
      جات خیلی خالی بود این مدت
      خوشحالم که برگشتی و ممنونم عزیزم

      Delete
  12. وای لاله مرسی به خاطر این دستور خوب، دهنم آب افتاد، اون آبش را بده من تنها تنها میخورم، کلی هم نون توش ترید میکنم بعدش بادمیکنم میفتم یک گوشه، خیلی هوس کردم

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** الهی الی جووون
      :)))))))) کلی از دستت خندیدم با تصور قیافه باد کرده ات
      مرســـــی عزیزم

      Delete
  13. سلام لاله جون خوشحالم که با اومدنت آب زاینده رود هم باز شده و شادی و نشاط بهار رو تو اصفهان می بینی امیدوارم خیلی بهت خوش بگذره و ممنون از دستور غذای اصفهانی خیلی خوشمزه اگه بتونی چندتا دیگه از این غذا های خوشمزه سنتی را با اون عکسهای قشنگت بذاری خیلی ممنون میشم.
    وبلاگت حکم کلاس آشپزی رو داره همراه با ایده هایی از یک خانم با سلیقه.
    موفق و شاد باشی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام زهرا جان
      آره واقعا دیدن زاینده رود بدون آب عذاب آوره و خودمم از این بابت خیلی خوشحالم

      در مورد غذاهای سنتی هم حتما عزیزم اتفاقا غذاهای زیادی تو ذهنم هست که در اولین فرصت اونها رو توی وبلاگ قرار می دم

      *** و آخر اینکه ممنونم از محبتت

      Delete
  14. اگه لطف کنی و نکاتی راجع به دم کردن و صاف کردن برنج شمالی هم بنویسی خیلی ممنون میشم چطوری این برنج های شمال رو به شکل برنج مجلسی پخت کنیم

    ReplyDelete
    Replies
    1. باشه زهرا جان
      دوستای دیگه ای هم راجع به طبخ برنج ازم پرسیده اند که اون رو هم در اولین فرصت به عنوان یه پست کامل البته در حد اطلاعات خودم توی وبلاگ قرار می دم

      *** موفق باشی

      Delete
  15. سلام لاله جان امیدوارم ایران حسابی بهت خوش بگذره.این پستت حرف نداره با این ظرفای آبی هیجان انگیز.خلاصه من چند روزه هی میام نیگا میکنم ببینم پست جدید داری یانه و دوباره حظی میبرم ازین قیمه ریزه هاو حیفم اومد برات کامنت نذارم...شاد باشی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام فاطمه جان
      ممنونم عزیزم از لطفت این روزها بر خلاف زمانی که غنا بودم وقت آزاد چندانی ندارم به همین خاطر است که نتونسته ام پست جدید بذارم اما حتما به زودی در خدمتتون خواهم بود

      ♥ در هر حال خیلی خوشحالم از داشتن دوستان بامحبتی مثل شما
      *** و ممنونم

      Delete
  16. (سلام نگین عزیز (البته اگه درست اسمتون رو دیده باشم
    با عرض شرمندگی موقع انتشار کامنتتون اشتباهاً اون رو دیلیت کردم
    *** اما به هر حال ممنونم از محبتتون دوست خوبم

    ReplyDelete
  17. وای که قیمه ریزه چه لذیذه . دستت درد نکنه عزیز دلم .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم عارعه جون
      :*

      Delete
  18. لاله جونم دل خیلی برات تنگ شده بود, اومدم احوالپرسی! امیدوارم که سفر خیلی بهت خوش بگذره و با یه دنیا انرژی خوب برگردی! همیشه به یادتم دوست خوبم! خوش باشی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام شبو جان ممنونم از لطفت
      منم دلم تنگ شده و امیدوارم تو هم هر چه زودتر یه سفر بیایی این طرفا

      *** بازم مرســــــی عزیزم

      Delete
  19. سلام سلام .چقدر دلم برای وبلاگ زیبایت تنگ شده بود.مدنهاست که نتوانستم از فیلتر عبور کنم و به دوست خوبم سر بزنم. چقدر ذوق زده شدم وقتی که بالاخره امدم و امیدوارم که کامنتم فرستااده بشه. از اینهمه رسپی های عالی و فوق العاده لدت بردم. انگار برای عید هم به اصفهان امده بودی.امیدوارم که خیلی خیلی خوش گذشته باشد..از این غدای خوشمزه سنتی هم ممنون.. این عکاسی حرفه ای و عکسهای زیبایت حسابی مرا شگفت زده کرده .امید.وارم که همیشه موفق و شاد باشی. پسر خوشگل و نازت را ببوس.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام مژگان جان منم از دیدن اسمت خیلی خیلی خوشحال شدم و خیلی عذر می خوام از این همه تاخیر من در پاسخ به کامنتت
      جای شما خالی هنوز هم ایرانم و به همین خاطر کمتر تونسته ام به وبلاگ برسم
      به هر حال خیلی لطف کردی مژگان جان شماهم همیشه شاد باشید

      Delete
  20. سلام خانمی.. مدتی هست پست نمیگذاری. امیدوارم حالو احوالتون خوب باشه.خوش باشید. هدی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام هدی جون خیلی ببخشید که اینقدر دیر جوابتون و می دم
      ایرانم و به همین خاطر کمتر فرصت می کنم به وبلاگ سر بزنم
      *** بازم ممنونم از لطفت و اینکه به یادم بودی

      Delete
  21. سلام امیدوارم خوب باشید خیلی وقته پست جدید نذاشتید گفتم احوالی ازتون بپرسم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام خاطره جون ببخشید عزیزم بابت این همه تاخیرم در پاسخ به شما
      خیلی خیلی لطف دارین و ممنونم از اینکه به یادم بودین
      هنوز ایرانم ولی انشالله به زودی با دست پر بر می گردم
      *** بازم ممنونم ازتون

      Delete
  22. لاله جون بازم منم! دلم برات كلي تنگ شده بود! اومدم احوالپرسي! خوش بگذره عزيزم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام شبو جان مرســــی
      شرمنده ام عزیزم ببخشید اگه اینهمه دیر جوابت و می دم
      منم دلم برای تو و همه دوستای دیگه تنگ شده
      اما انشالله به زودی روال قبل و شروع می کنم
      *** مرسی که به یادم بودی عزیزم

      Delete
  23. Salam laleh Jonam ,halet khobe aizzam??? Goftam poste jadid nazashti byam hali azat beporsam, omidvaram behet khosh begzare, Hanoz mosaferati? Khosh bashi golam kenare khanevadat, samaneh

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** سلام همشهری
      آره سمانه جون جای شما خالی هنوز اصفهانم و کمبود وقت و مشگلات فیلترینگ اجازه نمی ده خیلی به وبلاگ برسم اما انشالله به زودی با دست پر بر می گردم
      :* ممنونم از اینکه به یادم بودی



      Delete
  24. اومدم بگم جات خیلی خالیه! می دونی که من همیشه به یادتم!

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام شبوي عزيزم
      ببخشيد اگه اينقدر دير بهت جواب مي دم فقط لطفاً به حساب بي معرفتيم نگذار
      *** مرسسسسسي عزيزم، دل منم حسابي براي همه تنگ شده

      Delete
    2. خيلي شرمنده شدم شبو جان دقيقا با يك ماه تاخير جوابت و داده ام
      بازم عذرخواهي مي كنم عزيزم

      Delete
  25. سلام دوست عزیز من مادر بزرگم که اصفهانی بود درست میکرد خدا رحمتش کنه فوق العاده خوشمزه درست میکرد و چند تا تفاوت داشت با این دستور 1 سیب زمینی داشت درشت خرد میکرد و در اب با
    کوفته ها میپخت 2 نه شنبیلیه میزد نه نعنا
    ممنون از دستور غذاهاتون
    نیلوفر

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نيلوفر جان
      اول عذرخواهي مي كنم بابت اين همه تاخير در پاسخ به پيامتون
      خدا رحمت كنه مادربزرگتون رو، احتمالا براي اين از سيب زميني استفاده مي كردند تا آب خورش لعاب بيشتري بگيره، البته اين چيزي است كه به ذهن من رسيد ضمن اينكه غذا و آشپزي كاملا سليقه اي است و اضافه كردن سبزيجات كه معمولا در اين غذا استفاده ميشه فقط عطر و طعم بهتري به اون ميده كه دست پخت مادربزرگها اونقدر خوشمزه و خوش طعم
      *** هست كه نيازي به اون نداره
      :) بهرحال مرسي از پيامتون

      Delete
  26. سلام لاله جون.دلم برات تنگ شده.معلومه حسابی داره بهت خوش میگذره و خیال برگشتن نداری.!!!امیدوارم هر جا هستی سالم و شاد باشی.قربونت

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلاااام نيلوفر جان
      ممنونم عزيزم، منم خيلي دلم براي شماها تنگ شده، انشالله بزودي بر مي گردم و در خدمتتون هستم
      *** مرسي كه به يادم بودي و ببخشيد كه اينقدر دير جوابت و دادم

      Delete
  27. salam
    weblog ghashangi darid "Afarin".
    ma ham 1 website ashpazi darim, khili khoshhal mishim age betonim to zamine ashpazi hamkari dashte bashim.
    Ba tashakor meisam barati 09122178045

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام ممنونم از لطفتون
      من آدرس ايميلم رو خدمتتون ميدم، لطف كنين توضيحات بيشتر رو به ايميلم بفرستيد تا متوجه بشم منظورتون از همكاري چي و در چه زمينه اي ست
      Laleh.dh@Gmail.com
      موفق باشيد

      Delete
  28. لاله خانم سلام

    لطفان زودی برگردید و کارتون را باز ادامه بدید

    دل همه ما تنگ شوده

    رویااز کرمان

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام رويا جون
      خيلي خيلي ممنونم از لطفتون
      واقعيت اينه كه دل منم خيلي براي شماها تنگ شده و اميدوارم هر چه زودتر روال قبل و از سر بگيريم
      بازم ممنونم از پيامتون

      Delete
  29. سلام عزیز
    وقتت بخیر...
    من یکی از اعضای پرتابه هستم.
    می دونی بعضی وقتا یه سری حرفا هستن که نه می شه تو وبلاگ نوشتشون ( یعنی به اندازه ی یه پست وبلاگ نیستن) و نه دوست داری از بین برن...
    من اومدم بهت بگم که پرتابه دقیقا جائیه واسه این حرفا یعنی می تونی تو پرتاب های 198 کاراکتری همه ی حرفای مینیمالت رو بنویسی
    ما تو پرتابه کپی پیست نمی کنیم و خوشحال میشیم که تو هم بیای تو جمع ما و از نوشته هات بهره مندمون کنی...
    منتظرتیم
    http://Partabeh.Com

    ReplyDelete
  30. سلام لاله جون.

    دلم برات خیلی تنگ شده بود. مدتی بود نمیتونستم بیام بهت سر بزنم و همینطور به فیس بوک و ...

    امیدوارم شاد و سرحال باشی در کنار عزیزانت.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نگین جان
      ممنونم از لطفت عزیزم دل منم برای شما و همه دوستان تنگ شده
      مرسی که به یادم بودی
      *** شما هم شاد باشی عزیزم

      Delete
  31. سلام لاله جان

    خیلی خوشحالم که بازم میتونم بیام اینجا یا سایتهای باقی دوستان.

    عزیزم امیدوارم که هر جا هستی خوش باشی.

    راستی چرا آپ نمی کنی؟

    منتظرت هستم و آپم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نگین جان ممنونم عزیزم
      منم از دیدن پیامت خوشحالم و انشالله بزودی در خدمتتون خواهم بود
      ممنونم که به یادم بودی

      Delete
  32. Salam, Laleh Aziz, Kheyli kadbano hasty golam....Shad basheed

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام :))
      ممنونم از لطفتون، شما هم همينطور، راستش چند باري به وبلاگتون سر زده ام و از كارهاتون لذت برده ام اما متاسفانه نتونستم كامنتي بذارم، نمي دونم ايراد از اينترنت من بود يا ... در هر حال بازم ازتون ممنونم

      Delete
  33. بسیار ممنونم از لطفتون لاله جون

    ReplyDelete
    Replies
    1. خواهش می کنم عزیزم
      :*

      Delete
  34. سلام لاله خانم یک سوال دارم که زیاد مربوط به اشپزی نمیشه!!! می خواستم بدونم برای معرفی صفحه فیس بوکم(من هم یک بلاگ اشپزی دارم) چیکار باید بکنم ،میدونم که بلاگ و مطالب و عکسهای عالیتون باعث جذب افراد میشه اما بلاخره از کجا و چطور ااتفاق میافته که مردم صفحه فیس بوک را پیدا کنند. از همه پستهام عکس میگذارم و دوستانی که به بلاگ سر میزنند خیلی ابراز محبت میکنند اما هیچکس به فیس بوکم نمی اید.من هم در اروپا و در غربت و تنهای تنها هستم خیلی نیاز به دوست دارم تا این تنهایی رو پرکنم .یک دنیا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . خواهرکوچکتر شما صدف

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام صدف جان
      من و ببخشيد كه با اين همه تاخير جوابتون رو مي دم، متاسفانه اين چند وقت اخير فرصت نكرده ام اونطور كه بايد به وبلاگ سر بزنم،
      صدف جان نمي دونم چطور راهنمايي تون كنم ولي اونچه كه معمولا صفحات آشپزي انجام مي دن تعاملشون با همديگه ست
      براي اينكار مي تونيد دستور غذاهاتون رو همراه لينك صفحه فيس بوك يا وبلاگتون روي وال صفحات ديگه اشپزي به اشتراك. بگذاريد، با اينكار اعضاء اون پيج ها با كارهاتون آشنا ميشن و بعد از مدتي مي تونين مخاطبين خودتون رو پيدا كنيد
      ضمن اينكه صفحه سبز و ترش هم با كمال ميل در خدمتتون هست تا هنرهاتون رو به اشتراك بگذاره

      بازم بابت تاخيرم عذرخواهي مي كنم
      موفق باشيد

      Delete
  35. عالیییییییییییییی بود همشون
    مرسی واسه من که تازه اشپزی یاد گرفتم.اونم اول ازدواج البته بعد 30 سال :دی
    خیلی مفید بود مرسی

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))
      خواهش مي كنم هستي جان، اميدوارم از هر غذايي كه درست كردي لذت ببري

      Delete
  36. هستیhasti.asadi@gmail.comOctober 22, 2013 at 11:46 AM

    سلام
    شما دستور همه غذا ها رو تو فر می گید
    می شه اخرش که دراید میگید یه کوچولو هم تو مایکرو بگید
    اخه من بیشتر با مایکرو کار می کنم
    می شه با همین دستور تو مایکرو پخت اینا رو

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزيزم
      بله تا اينجا هنوز دستوري كه با ماكروويو انجام بشه نگذاشته ام، دليلش هم اينه كه از اونجا كه ماكروويو براي من بيشتر حكم گرم كننده و يخ شكن رو داره تجربه چنداني تو اين زمينه ندارم و قاعدتا نمي تونم كسي رو اونطور كه بايد، راهنمايي كنم

      Delete
  37. سلام فید وبلاگتون آپ نمیشه لطفا کنترل کنید

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست عزيز ببخشيد كه اينقدر دير پاسختون رو مي دم، علتش اينه كه كامنتتون اسپم شده بود و تازه اون رو ديدم
      بهرحال اميدوارم الان مشگل حل شده باشه

      Delete
  38. salam laleh khanom, adam esfahani basheh o harfi az khoreshe mast nazaneh?

    ReplyDelete